Contact

Bericht ons!

Wilt u een afspraak maken voor ergotherapie?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de praktijk via telnr 06-41750115 of u vult het onderstaande contactformulier in.
Graag verzoeken wij u om bij uw huisarts of specialist een verwijzing voor ergotherapie te vragen.

Wat kunt u verwachten van een eerste afspraak?

Tijdens de eerste afspraak inventariseert de ergotherapeut met u de problemen of beperkingen waar u in het dagelijks leven tegen aan loopt. Vervolgens zult u gezamenlijk doelen voor de behandeling vaststellen en wordt er een behandelplan opgesteld. De ergotherapeut informeert u over de acties die ondernomen kunnen worden om uw doelstellingen te bereiken en hoeveel behandelingen dit ongeveer in beslag zal nemen. Tevens wordt er met u besproken welke zaken er door de ergotherapeut worden geregeld en welke contacten er met overige hulpverleners worden gelegd. Dit alles gaat in overleg met u en uw eventuele partner/mantelzorger.

Afhankelijk van uw aandoening of ziektebeeld, zal een vervolgafspraak bestaan uit het doen van verder onderzoek of observaties om een helder beeld te krijgen van uw huidige situatie. De daaropvolgende behandelingen kunnen bestaan uit het geven van praktisch advies, het oefenen van vaardigheden in dagelijkse activiteiten en/of het leren omgaan met hulpmiddelen of voorzieningen.

Een ergotherapeutische behandeling heeft geen vaste tijdsduur. De tijdsduur is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de ernst van uw klacht en de behandelingsvorm.

Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, vragen wij aan onze clienten of zij na de laatste behandeling mee willen werken aan een tevredenheidsonderzoek d.m.v het invullen van een korte vragenlijst. Wij zouden dit zeer op prijs stellen.

Ergotherapie Katwijk staat ingeschreven bij KvK nr 66546680
Aangesloten bij Kwaliteitsregister voor Paramedici nr 19901501490
Lid van Ergotherapie Nederland
Aangesloten bij Parkinsonnet .

Adres

Commandeurslaan 21. 2223 AW Katwijk

Telefoon

+31 (0)6 41750115

E-mail

info@ergotherapiekatwijk.nl